Aktualności: III WorldFood Warsaw: także strefa „eko” – Dorota Łabanowska-Bury Ekonomika: Na polskich rynkach hurtowych – Wiesław Siutaj Ekonomika: Na niemieckich rynkach hurtowych – Tomasz Smoleński Technika i technologia: Sprzedaż przez organizację – Dorota Łabanowska-Bury Technika i technologia: Opakowania: wartość dodana produktu – Dorota Łabanowska-Bury Dla praktyków: Warunki zbioru i przechowywania borówek wpływające na ich dobrą jakość – Katarzyna Król Technika i technologia: Warto podać krzem – Jarosław Barszczewski Na plantacji: Osiągnąć wysokie plonowanie – Monika Bieniasz Co na to nauka? Fosforyny: fungicydy, nawozy czy biostymulatory? – Dorota Łabanowska-Bury Technika i technologia: Jak przedłużyć trwałość? – Paweł Michalski Na plantacji: Truskawka: biostymulacja, nawożenie, ochrona – Dorota Łabanowska-Bury Dla praktyków: Truskawki zdyskwalifikowane w handlu – Barbara H. Łabanowska, Wojciech Piotrowski Efektywna ochrona: Strategie zwalczania przędziorków w jagodnikach – Dorota Łabanowska-Bury Aktualności: Łatwa ochrona – mniejszy koszt – Katarzyna Kupczak Aktualności: Na Półwyspie Iberyjskim – Dorota Łabanowska-Bury Technika i technologia: Fertygacja: korzyści ponad koszty – Michał Koter Dla praktyków: Borówki jako ważny dodatek do produkcji – Dorota Łabanowska-Bury Efektywna ochrona: Malina: rośnie zagrożenie patogenami – Karolina Felczak Na plantacji: Maliny: „z pola do widelca” – Małgorzata Kołacz Aktualności: Aronia: przyszłość branży – Dorota Łabanowska-Bury Aktualności: Umyślne płoszenie ptaków – Katarzyna Rosińska Na plantacji: Są odmiany odporne na wielkopąkowca porzeczkowego – Wojciech Piotrowski, Barbara H. Łabanowska, Stanisław Pluta W kilku zdaniach: Wykopanie stawu z krajową dotacją – Katarzyna Rosińska