W numerze m.in.:
- Buraki ćwikłowe coraz popularniejsze
- Pozostałości w warzywach, czyli stosujmy środki zgodnie z etykietami
- Z myślą o precyzyjnym nawadnianiu
- Kolekcje sałat pod Piotrkowem Trybunalskim
Opis
OD REDAKTORA
Nie ma nie ma wody
RUBRYKI
Czytelnicy pytają
Ogrodniczy kurier
Rynkowe trendy
EKONOMIKA
Buraki ćwikłowe coraz popularniejsze
TEMAT NUMERU
Kolekcje sałat pod Piotrkowem Trybunalskim
W żywieniu sałaty ważne są nie tylko makro-, ale też mikroskładniki
UPRAWA
Zarobili na wczesnej kapuście
Sekrety produkcji selera naciowego
Kapusta pekińska na jesienne zbiory
Z myślą o precyzyjnym nawadnianiu
Porowa kolekcja nad Zatoką Pucką
Uprawa czosnku w małopolskim zagłębiu
EKOLOGIA
BIOContracting w Nadarzynie
ODMIANY
Cebula zimująca w tym roku dała niektórym zarobić
OCHRONA
Sposoby traktowania rozsad warzyw kapustnych
Pozostałości w warzywach, czyli stosujmy środki zgodnie z etykietami
Chwościk i inne choroby liści buraka wywołujące podobne objawy
Polowe warsztaty pomidorowe z Agro Akademią
ZE ŚWIATA MASZYN
35. edycja Macfrut
MECHANIZACJA
PRZECHOWALNICTWO
Przygotowanie przechowalni i chłodni do nowego sezonu
ZIEMNIAKI JADALNE
Rynek
Trudne warunki do ochrony ziemniaka
Przygotowanie plantacji do zbioru ziemniaków
Parametry decydujące o dobrym przechowaniu ziemniaków
Zasady ekologicznej produkcji ziemniaka
Źródło: Wydawnictwo PlantPress
Gdzie kupić czasopismo Warzywa 7/2018 Przejdź do sklepu:
Warzywa 7/2018
Przejdź: Warzywa 7/2018..